Tøff bortekamp i søndre bydel – Tertnes

Tøff bortekamp i søndre bydel

Onsdag er det klart for sesongens første lokaloppgjør mot Fana når Tertnesjentene tar turen til Fana Arena for høstens siste REMA 1000-ligakamp.

Og kanskje for første gang etter at Fana rykket opp i eliteserien, må vi erkjenne at favorittstempelet hviler på hjemmelaget. Laget som har fått jobbe jevnt og trutt med den samme stammen over flere år, har virkelig imponert i denne sesongen, og resultatene viser tydelig at laget i rødt har tatt store steg.

Men Tertnesjentene er på hugget. Europacup-kamp i Tyskland sist helg med en skikkelig kalddusj av et av Europas topplag, har trigget revansjelysten i jentene, og de gleder seg til å vise at de kan så mye bedre. Dessuten er det noe eget ved et lokaloppgjør som dette, der spillerne kjenner hverandre godt både på og utenfor banen. Vi tror på en tett og jevnspilt kamp, med spenning til siste slutt!

Vi oppfordrer alle til å ta turen til Fana Arena og heie på Tertnesjentene. Billetten kjøper du på seksjon A, den blå tribunen der resten av Tertnes-gjengen sitter!🔵

Kampen kan også følges på BA/DIrektesport – kampstart kl. 18:00.