Eli forlenger med Tertnes – Tertnes

Eli forlenger med Tertnes

Årets beste julegave: Eli Smørgrav Skogstrand har signert ny kontrakt med Tertnes!

Selv om vi knapt er halvspilt inneværende sesong, jobbes det godt i klubben med spillerlogistikken for neste sesong. I så måte var Eli en viktig brikke å få på plass.

Eli, som nå er blitt 21 år, kom til Tertnes fra 2. divisjonsklubben Sandefjord Håndball sommeren 2019. Hun tok REMA 1000-ligaen med storm, og i sin første sesong på toppnivå ble hun kåret til Årets Nykommer. Eli har også gått gradene på aldersbestemte landslag, og debuterte allerede i 2016 på ungdomslandslaget. Nå er hun med i rekruttgruppen til seniorlandslaget, og Eli fikk sin første rekruttlandslagskamp mot Sveits i november.

Om valget om å bli i Bergen, sier Eli:

Jeg synes jeg har hatt en fin utvikling de siste 2,5 årene, både som spiller og som person. Med Jas Stankiewicz som keepertrener får jeg gode innspill, og jeg vet at han kan hjelpe meg med å utvikle meg videre.

Når jeg nå velger å signere for Tertnes, er det fordi jeg stoler på Tore og fordi jeg ikke føler meg ferdig i Tertnes. Jeg trives godt i Bergen, og det er en flott by som jeg har blitt veldig glad i.

Bli bedre kjent med Eli her: JEG ER Eli Smørgrav Skogstrand

Tore Johannessen er naturligvis glad for at Eli har signert:

Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått avklart tidlig at Eli blir med videre. Dette betyr at vi beholder vår målvaktsduo i minst en sesong til, noe som var viktig for oss. Eli har vært i fin utvikling helt siden hun kom til Bergen, og vi vet at hun har potensiale til å ta ytterligere steg. Denne prosessen ser vi frem til å være med på videre.