Tilbake i kampmodus – Tertnes

Tilbake i kampmodus

Etter over en måneds kamppause er det endelig klart for kamp når Tertnesjentene møter Molde i Åsane Arena i dag. Før kampen oppsummerer Tore Johannessen sesongen så langt:

-Høstsesongen har vært preget av variable prestasjoner og en poengfangst litt under det vi hadde håpet og  forventet av oss selv. Et par jevne kamper har vippet feil vei til slutt, og dermed befinner vi oss i en utsatt posisjon på tabellen. På vårt beste har det sett riktig bra ut med høyt tempo, og gode og varierte løsninger i angrepsspillet. De siste kampene i november, før det ble pause i programmet, fikk vi også bedre kontroll på forsvarsspillet. 

Inn mot de siste femten kampene av sesongen vil vi bygge videre på denne positive utviklingen, og håper å få vist oss frem i oppgjøret mot Molde. Siden vår siste kamp 21. november har vi prioritert den fysiske treningen, med mest fokus på styrke. Vi har også gjort noen justeringer i angrepsspillet, for å tilpasse enda bedre til den spillergruppen vi rår over for tiden.

HØR OGSÅ ÅSANE TIDENDES PODCAST, ÅSANEPODDEN, MED TORE JOHANNESSEN OG HENRIKKE KJØLHOLDT SOM GJESTER

Med restriksjoner som tillater kun 50 tilskuere i hallen, selges det ikke billetter til kveldens kamp. Men kampen kan følges på BA/Direktesport med sendestart kl. 18:20 (kampstart kl. 18:30).

Legg forøvrig merke til at nok et lokalt talent, Emilie Fauske Helland fra samarbeidsklubb Åsane, får sin debut for Tertnes i dag.