Ny avtale om ligaball – Tertnes

Ny avtale om ligaball

Norsk Topphåndball og Select Sport inngår ny avtale om felles kampball

Klubbene i Norsk Topphåndball er nå inne i sin niende sesong med felles kampball, og erfaringene har vært positive. NTH har på vegne av klubben signert en ny treårig avtale med Select gjeldende f.o.m. sesongen 2022/2023.

Høsten 2022 lanserer Select Sport en ny Select Ultimate. Select vil levere den nye felles kampballen til alle klubbene i Eliteserien.

” Spillerne har gjennom mange sesonger vært veldig fornøyd med Select ballene. Det er derfor veldig bra at Select fortsetter som offisiell leverandør av kampball til Norsk Topphåndball”, sier Hein Barthold i Norsk Topphåndball.

Steinar Felde i Select Sport Norge er glad for ny avtale med NTH;” Når Select Ultimate ble felles kampball var dette første gang noe slikt skjedde i Norden. Vi er fornøyde med alle de positive tilbakemeldinger vi har fått fra klubber og spillere, og er glad for at det gode samarbeidet med Norsk Topphåndball fortsetter i tre nye sesonger”.

Select Sport Norge er datterselskap av Danske Select sport, som er verdens største produsent av håndballer. Select leverer også baller til Champions League og EM arrangementer. I tillegg er Select en meget stor aktør på baller i Norge, med mange topplag og landslag i sin stall.

Norsk Topphåndball er lagene i Rema 1000-ligaen Kvinner og Rema 1000-ligaen Menn. Gjennom resultater i Rema 1000-ligaen, sluttspillet og NM kvalifiserer også lagene seg til Champions League og Europa Cup’er.

Kontakt personer:
Norsk Topphåndball: Hein Barthold, tlf. 90 74 03 10
E-post: hein.barthold@topphandball.no

Select Sport Norge: Steinar Felde, tlf. 95 06 74 77
Epost: sf@select.dk