Antidoping Norge – Ren utøver – Tertnes

Antidoping Norge – Ren utøver

Stiftelsen Antidoping Norge arbeider for ren trening og like muligheter, og for Tertnes er det viktig å støtte opp om dette arbeidet.

10. januar 2021 lanserte Antidoping Norge en helt ny versjon av e-læringsprogrammet REN UTØVER. Det nye programmet gir alle som er utøvere, trenere eller ledere den kunnskapen en trenger om antidoping, og programmet er tilpasset alle nivå, både topp og bredde.

Programmet sikrer grunnleggende antidopingkunnskap som er NYTTIG og VIKTIG! Vi oppfordrer derfor alle utøvere og trenere/ledere til å gjennomføre programmet. Det tar kun en liten halvtime å gjennomføre hele, men om du ønsker, kan du ta deler av de ulike modulene når det måtte passe deg.

Når du har fullført alle modulene, mottar du et diplom på e-post som bevis på at du har gjennomført programmet. Alle spillerne våre gjennomfører programmet nå, og Tertnes Håndball Elite som klubb er i tillegg registrert som RENT IDRETTSLAG.

Gjennomgå e-læringsprogrammet her!Denne utgaven av programmet er den tredje versjonen av Ren Utøver. Den første utgaven kom i 2008, mens versjonen som er byttet ut nå, ble sist lansert i 2015. Den ble gjennomført av over 60 000 personer. Selv om du har gjennomført det gamle programmet tidligere, anbefaler vi likevel å gjennomføre det nye.