Kamp utsatt – Tertnes

Kamp utsatt

Dessverre må kampen mot Storhamar, berammet onsdag 26. januar i Åsane Arena kl. 18:00, utsettes.

Vi ble i dag informert av Norges Håndballforbund om at vår hjemmekamp mot Storhamar i morgen ikke kan spilles som oppsatt. Årsak er sykdom i Storhamar-troppen, og dette blir tredje kamp på rad at Storhamar må utsette pga. sykdom i laget.

Dermed vil kampen bli berammet til en senere dato (ennå ikke berammet). For de som allerede har kjøpt billett til kampen, vil billettene automatisk bli overført til ny kampdato. Skulle en likevel ønske å få refundert billetten, ber vi om at det sendes mail til klubben med forespørsel om refusjon (mailadresse kontor@tertnes.no).

Dette er den andre kampen Tertnesjentene har fått utsatt den siste måneden. Fra før har bortekampen mot Sola blitt flyttet, da Solas e-cup kamp mot Lokomotiva Zagreb måtte flyttes etter covidsmitte hos det kroatiske laget. Kampen mot Sola skulle opprinnelig vært spilt søndag 29. januar, men er nå omberammet til søndag 20. mars.

Neste kamp for Tertnes blir hjemekamp mot Aker TH i Åsane Arena om en uke, onsdag 2. februar kl. 18:30.