Revansjelystne Tertnesjenter – Tertnes

Revansjelystne Tertnesjenter

Etter to tap for Aker Topphåndball denne sesongen, er Tertnesjentene klare på at de ønsker seg revansje mot Oslo-laget.

Sist ukes hjemmekamp mot Storhamar ble utsatt pga. sykdom hos bortelaget, og det gjenstår ennå å finne ny dato til denne kampen. Men nå forberedes det til ny hjemmekamp når Aker kommer til Åsane Arena på onsdag.

Aker har overrasket mange denne sesongen, og også Tertnes fikk kjenne på at laget har tatt steg fra i fjor, da vi gikk på et stortap i bortekampen i midten av september. Og i oktober ble det også tap 23-27 da lagene møttes i NM-kvartfinale i Åsane Arena.

Aker ligger foreløpig på 7. plass med 14 poeng, mens Tertnes er på 10. plass med 10 poeng, men med en kamp mindre spilt. La oss håpe på revansje og 2 poeng til Tertnesjentene, slik at vi korter ned på forspranget til Aker og de andre lagene på plassene foran oss.

Med gjeldende covid-19 restriksjoner, har vi anledning til å ha 400 tilskuere, fordelt på 2 kohorter i Åsane Arena. Om dette endrer seg etter Regjeringens pressekonferanse tirsdag kl. 19:00, vil vi komme tilbake til dette.

Kampen spilles onsdag kl. 18:30, og kan du ikke komme i hallen, ser du den på BA/Direktesport.