Søndagskamp mot Larvik – Tertnes

Søndagskamp mot Larvik

Søndag er det ny bortekamp for Tertnesjentene når turen går til Larvik og Larvik HKs hjemmearena Jotron Arena.

Sist lagene møttes, i hjemmekampen i Åsane Arena i september, dro Tertnes det lengste strået og vant 35-29. 10 kamper senere er lagene tabellnaboer, med Tertnes på 12 poeng, og Larvik på 10 poeng på plassen bak (og en kamp mindre spilt).

Begge lagene sikret seg to poeng i forrige kamp. Mens Tertnes fikk en solid seier over Aker, ble det 4-målsseier for Larvik i naboduell mot Flint Tønsberg, og det kan ligge an til et tett og jevnt oppgjør.

Tore Johannessen sier om kampen:

– Vi har hatt god kvalitet på trening den siste tiden, og det er mange som bidrar og utfordrer hverandre. Inn i søndagens kamp tar vi med oss mye bra spill fra sist kamp og går for nye poeng mot en tøff motstander.

Larvik-Tertnes ses på BA/Direktesport kl. 17:00 (sendestart kl. 15:50).