Kreative støttespillere i Reklamehuset – Tertnes

Kreative støttespillere i Reklamehuset

Reklamehuset som holder til i Knarvik, har hatt oppdraget med skilting og utsmykning i Åsane Arena. Reklamehuset har også sørget for at Tertnes er synlig i arenaen, og denne sesongen har Reklamehuset og Tertnes inngått samarbeidsavtale.

Å få tilknytning til egen garderobe i egen hjemmearena er viktig. Sammen med Reklamehuset har vi fått lagt inn elementer, logo og bilder på vegger og skap, der den karakteristiske Tertnes-blå fargen forteller alle at dette er hjemmegarderoben til Tertnesjentene. Til og med dusjen har Tertnes-profil, og vi er veldig fornøyde med jobben Reklamehuset har gjort. Bedriften i Knarvik bidrar også med produksjon av reklameskilt, -seil og annen produksjon knyttet til kamparrangementene våre.

Fra Reklamehuset ble stiftet i 1989, har produksjonen blitt utvidet fra skilt- og dekorprodukter til også å gjelde grafiske tjenester, trykk og tekstil- og profilartikler. Dette gjør at Reklamehuset i dag er en komplett leverandør av firmaprofil. Det produseres og leveres alt fra logodesign, trykksaker, skilting, bildekor og vindusfasader, messeutstyr og en egen avdeling med klær og profilartikler. Mye av produksjonen foregår i egnede produksjonslokaler i Knarvik, noe som gjør Reklamehuset spesielt gode på leveringstid.

Med barn som har vært aktive med håndball, har jeg også sett hvor viktig Tertnes sitt engasjement rundt i små klubber har vært, spesielt hvor de møter på ulike arrangementer, og invitasjoner lagene får til elitekamper o.l. Dette er stort for barna, og ikke minst et viktig bidrag til å gjøre toppidrett til et oppnåelig mål. Det ble plutselig ikke bare et lag de så på TV, men ekte personer som en gang også har spilt i små klubber rundt omkring. Et slikt engasjement er helt avgjørende for videre utvikling av unge spillere, og slike verdier er viktige for oss som sponsor.

Som bedrift ønsker vi å ekspandere og utvikle oss, samt bli mer synlig og kjent utenfor Nordhordland også. Da var Tertnes et godt valg for oss å gå videre med. Vi gleder oss til å følge klubben videre, og heie de fram. 

Daglig leder i Reklamehuset, Evy Eknes (foto: Reklamehuset)

Vi i Tertnes er stolte og glade for samarbeidet med Reklamehuset. I førstkommende hjemmekamp mot Fredrikstad skal Reklamehuset være kampsponsor, og vi ser frem til blant annet en morsom publikumskonkurranse i pausen. Følg også med på konkurranse på facebook der en kan vinne kampbilletter.

Les mer om Reklamehuset her!