Signeringsbonanza i Tertnes – Tertnes

Signeringsbonanza i Tertnes

I rekken av viktige signeringer, kan vi nå avsløre at nok en juniorlandslagsspiller blir endel av Tertnesjentene fra neste sesong, nemlig Rikke Midtfjeld, høyrekant fra Aker Topphåndball!

Rikke har spilt landslagshåndball sammen med Tertnes-spillerne Fanny Skindlo og Maria Gald, i tillegg til våre nysigneringer Avril Frei og Henriette Eggen, i flere sesonger allerede. Med Rikke på plass i Bergen, blir de fem juniorlandslagsspillerne samlet i Tertnes fra sommeren.

Foto: NHF

Tore Johannessen er veldig fornøyd med å få 19-åringen fra Mysen til Tertnes fra neste sesong:

– Rikke startet opprinnelig som bakspiller, men fra 15-årsalderen begynte hun som kantspiller. Siden den gang har hun hatt en jevn og god utvikling, og har tatt nye steg for hvert år. Hun er hurtig og har et godt skudd, i tillegg er hun en god og smart forsvarsspiller. Rikke vil passe godt inn i spillestilen vår.

Denne sesongen har Rikke så langt scoret 48 mål for Aker i REMA 1000-ligaen, og hun scoret blant annet 3 mål da Tertnes tapte for Aker på bortebane i høst. Imidlertid var hun ikke med da lagene møttes i Åsane Arena tidligere denne måneden.

Rikke begynte å spille håndball i Eidsberg, hvor hun var frem til 2019. Da flyttet hun til Oslo og startet på toppidrettslinjen på NTG Wang, og hun fikk sin eliteseriedebut for Aker som 17-åring.

Foto: Aker Topphåndball

Vi spurte Rikke om bakgrunnen for at hun valgte å signere for Tertnes:

– Jeg ble veldig glad da tilbudet fra Tertnes kom. Først og fremst kjenner jeg Tore Johannessen godt som trener fra landslaget, samt at jeg har mange venninner som spiller på Tertnes. Tertnes har et veldig morsomt spill der de inkluderer kantene mye, og det synes jeg er veldig spennende å kunne bli en del av. Jeg liker også at de har et litt «lekent» spill. I tillegg er det en bra sportslig klubb, med et spennende prosjekt de kommende årene. Jeg fikk rett og slett en veldig god magefølelse, og da bestemte jeg meg for å gå for dette!

-Jeg har lyst til å utvikle meg mest mulig, og jeg har forventninger til at Tertnes og trenerne kan legge godt til rette for det. Jeg ønsker å bidra med mine kvaliteter, både på og utenfor banen, og har veldig tro på at dette skal bli bra!

– Har du planer om studier når du flytter til Bergen?

– En medvirkende grunn til at jeg valgte Tertnes er at jeg har lyst til å studere ved siden av håndballen, og da er Bergen et godt utgangspunkt. Målet er å komme inn på jusstudier i Bergen, noe som blir veldig spennende. Forøvrig kjenner jeg ikke så mye til byen, for jeg har stort sett bare vært her på kamp. Men jeg liker at byen er litt mindre enn Oslo, og jeg har hørt mye bra om Bergen. Dessuten er det alltid gøy å prøve noe nytt, så jeg gleder meg til å flytte vestover til sommeren!

Ryktene sier at det er en ordentlig humørspreder som er på vei til klubben, og vi gleder oss til å ønske Rikke velkommen til Tertnes og Bergen!💙