Sjokomelk fra Q til 400 første – Tertnes

Sjokomelk fra Q til 400 første

Billettsalget til Tertnes-Fana torsdag er i full gang, og mange lag har benyttet tilbudet om lagsbilletter.

Tilbudet om lagsbilletter til hele regionens klubber går ut på at lag samlet kan bestille billetter til kampen for kr 25 pr person. Tilbudet gjelder spillere og trenere/lagledere/foreldrekontakter, mens øvrige (foreldre og andre familiemedlemmer) kjøper billetter på vanlig måte*.

I tillegg er det en ekstra «påskjønnelse» til de 400 første som kjøper lagsbilletter:

I samarbeid med Q-meieriene får de 400 første som kjøper lagsbilletter utdelt hver sin Q Fersk Sjokolademelk Uten Sukker. Q-meierienes Q Fersk Sjokolademelk har kommet best ut av smakstester i over 10 år, senest i januar 2022. Nå har Q-meieriene også lansert sjokomelken uten sukker, og allerede ser dette ut til å bli en ny Q-suksess. Og med den fine blåfargen på kartongen, kan den jo ikke bli noe annet enn en vinner for Tertnesjentene!💙

Lagsbilletter fås kjøpt ved å henvende seg på mail til marit@tertnes.no. Oppgi hvilket lag det gjelder, antall ønskede billetter og kontaktperson m/mailadresse som billettene skal sendes til. Beløpet, kr 25*antall billetter, vippse til nr. 724226 (Tertnes Håndball Elite).

*Trenger du ordinære billetter, kan disse kjøpes på vanlig måte gjennom Tertnes-appen, eller på https://tertnes.woow.no/#!/match/buy/508.