Klart for ÅRETS KAMP – Tertnes

Klart for ÅRETS KAMP

Vi har gledet oss lenge, og gjennom vinteren har vi vært spente på om restriksjoner og tiltak ville hindre oss i å skape en skikkelig ramme rundt lokaloppgjøret mot Fana. Heldigvis er det nå fritt frem på alle arenaer, derfor er vi glade og stolte over at vi endelig kan invitere til ÅRETS KAMP i Åsane Arena!

Sportslig har rollene blitt snudd på hodet det siste året. Fana er p.t. topp 5 i REMA 1000-ligaen, mens Tertnes har måttet kjempe for poengene på nedre halvdel av tabellen. Men oppgjør som dette lever sitt eget liv, og og i vår hjemmekamp skal vi gjøre det vi kan for å gi gjengen fra Bergen sør kamp om seieren. Dessuten ønsker vi å lage en skikkelig HÅNDBALLFEST for alle håndballinteresserte i regionen, så om du heier på Tertnes eller Fana, eller kanskje er helt nøytral; dette er kampen du ikke skal gå glipp av!

Vi har tilbud om lagsbilletter til alle klubber i regionen vår, og er det lag i din klubb som vil på kamp, er det fortsatt mulig å få billetter. Men nå haster det, så send mail til marit@tertnes.no snarest. Forøvrig selges det billetter i appen vår, Tertnes Håndball, og via tertnes.woow.