HÅNDBALLFEST tross tap – Tertnes

HÅNDBALLFEST tross tap

Vi inviterte til HÅNDBALLFEST i Åsane Arena torsdag kveld, og håndballfest ble det, selv om vi for andre gang denne sesongen måtte se oss slått av våre naboer i Bergen sør.

Tabellen taler sitt tydelige språk. Fana er nå blant landets 5-6 beste håndballag, mens Tertnes må innse at det ikke er tilfeldig at en sliter på nedre halvdel av tabellen. Likevel hadde Tertnesjentene håp om å gjøre forhåndstipsene til skamme i lokalderbyet, og vise at tabellplassering ikke alltid er avgjørende for hvem som går seirende ut av enkeltkamper.

Men slik gikk det ikke denne gangen, og det endte med 5-målstap, 27-32, etter at Fana ledet med 6 mål ved pause (14-20). Likevel må vi som klubb glede oss over at vi klarte å samle nesten 1 200 tilskuere i vår flotte arena i Åsane, og at det ble HÅNDBALLFEST som vi ønsket oss, ihvertfall utenfor selve banen. Det yret av liv i hallen, med store grupper av unge spillere i klubbdrakter, og køen til popcornsalget var endeløs. Ikke alle var like opptatt av det som skjedde på banen, men syntes heller at selfie med maskotene Tertus og Tertine var gøyere. Lag fra Høyanger, Samnanger og Eikelandsosen hadde reist langt for å få med seg kampen, og Alvidra fra Alversund var på plass med en nyoppstartet håndballgruppe. Dette er også en del av håndballen, og vi håper at de som var i hallen i dag, hadde en morsom opplevelse som ga mersmak, og som ønsker å komme tilbake på Tertnes-kamp.

Tertnes har nemlig en spennende avslutning på sesongen, og vi må forberede oss på kvalifiseringskamper. De siste seriekampene blir tøffe, men vi håper at med god støtte fra publikum på hjemmekampene, skal vi plukke med oss de nødvendige poengene. Her er oppsettet for serieinnspurten for Tertnesjentene:

  • Byåsen-Tertnes søndag 13. mars kl. 18:00 (ses på BA/Direktesport)
  • Tertnes-Follo onsdag 16. mars kl. 18:00 i Åsane Arena
  • Sola-Tertnes søndag 20. mars kl. 18:00 (ses på BA/Direktesport)
  • Molde-Tertnes onsdag 23. mars kl. 18:30 (ses på BA/Direktesport)
  • Tertnes-Vipers onsdag 30. mars kl. 18:00 i Åsane Arena
  • Tertnes-Storhamar onsdag 6. april kl. 18:00 i Åsane Arena
  • Oppsal-Tertnes søndag 10. april kl. 16:00 (ses på BA/Direktesport)
En flott kamp av 11(!)-målsscorer Avril Mikkelsen Frei kunne ikke hindre Tertnes-tap mot Fana. Hun ble fortjent kåret til banens beste og fikk gavekort fra kampsponsor Sparebanken Vest.