Krysser fingrene for 2 nye poeng – Tertnes

Krysser fingrene for 2 nye poeng

Pga. tidligere utsettelser, kommer kampene på løpende bånd, og på onsdag er det klart for ny hjemmekamp, denne gangen mot Follo HK Damer.

Follo var nyopprykket foran denne sesongen, men har fått det tøft i REMA 1000-ligaen. Laget ligger nå på direkte nedrykk, og har ikke mulighet til å berge plassen. Likevel imponerte Follo i forrige kamp mot Oppsal, da de klarte å komme tilbake etter å ha lagt under med 7 mål. De berget til slutt ett poeng, noe som må ha vært en opptur og som vitner om god moral i laget, på tross av den vanskelige situasjonen de er kommet i.

For Tertnesjentene er dette en av kampene som må vinnes for å henge med i sluttspurten, og vi håper at jentene klarer å ta med seg den gode følelsen etter 9-målsseieren mot Byåsen sist søndag.

Fra Q-Meieriene har vi denne gang fått et parti yoghurt for utdeling, nærmere bestemt Q Yoghurt UTEN tilsatt sukker – Jordbær og Lime. Sørg for å få med deg et eksemplar når du kommer i hallen på kamp på onsdag – vi deler ut så langt lageret rekker! 😊