Velkommen til Sanne💙 – Tertnes

Velkommen til Sanne💙

Så er det klart at enda en juniorlandslagsspiller kommer til Bergen neste sesong! Sanne Løkka Hagen, som i dag spiller i Flint Tønsberg, har signert kontrakt med Tertnes fra sommeren av.

Sanne, som fyller 19 år 1. april, startet sin håndballkarriere i Notodden. Da var hun 6 år, og i tillegg til håndball, spilte hun fotball og drev med andre aktiviteter. Etterhvert ble det bare håndball, og den venstrehendte bakspilleren, som også har vært innom Skiens-laget Gjerpen, flyttet til Tønsberg som 16-åring for å satse for fullt da hun skulle begynne på videregående. Hun fikk sin A-lagsdebut for Flint Tønsberg i 2019/20-sesongen, og var med og rykke opp til REMA 1000-ligaen. Sammen med Fanny, Maria, Henriette, Avril og Rikke Midtfjeld (Tertnes-spiller fra sommeren), utgjør Sanne stammen i LK02/03-landslaget, og fikk sin landslagsdebut allerede i 2018.

Når så Sanne blir ferdig med videregående skole i Tønsberg om noen måneder, er hun klar for et nytt kapittel og for å ta nye steg, og det har Sanne tro på at hun kan gjøre med Tertnes:

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Tertnes!

– Jeg valgte Tertnes fordi jeg synes de har mye spennende på gang. Jeg vet at jeg får trenere som kan hjelpe meg til å utvikle meg som håndballspiller, og jeg vet at de har en veldig god spillergruppe! Mine forventninger til de kommende sesongene i Tertnes er at jeg får utvikle meg på styrker og svakheter, og at jeg kan bidra i spillergruppen, både på banen og sosialt.

– Hvor godt kjenner du til Bergen?

– Jeg kan ikke si at jeg kjenner Bergen veldig godt. Stort sett har jeg bare vært der ifm. kamper, og da er det ikke mye en får sett. I tillegg var jeg der på ferie en gang for noen år siden. Men jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med både Bergen og klubben.

– Du er russ til våren; hva er planene videre når du nå flytter til Bergen?

Aller først tenker jeg å ta et friår, og jobbe litt ved siden av håndballen. Senere ønsker jeg å starte på utdanning innen kropp og helse.

Trener Tore Johannessen er veldig fornøyd med å få Sanne til Tertnes, og han sier følgende om den høyre bakspilleren:

– Sanne er en fysisk sterk spiller med et tungt distanseskudd. I tillegg er hun en god duellspiller. De siste månedene har hun fått mye tillit i Flint, noe som har gitt resultater. Hun har prestert på jevnt godt nivå og vært en av lagets viktigste spillere. Det blir spennende å følge Sanne videre, og vi ser frem til å bidra til hennes utvikling.

Men først skal Sanne bidra for sin nåværende klubb Flint Tønsberg ut sesongen, før hun endelig blir inkludert blant Tertnesjentene til sommeren. Vi gleder oss til at hun er på plass, og til å ønske henne velkommen til Tertnesfamilien!💙