Velkommen til Sanne💙 – Tertnes

Velkommen til Sanne💙

SĂ„ er det klart at enda en juniorlandslagsspiller kommer til Bergen neste sesong! Sanne LĂžkka Hagen, som i dag spiller i Flint TĂžnsberg, har signert kontrakt med Tertnes fra sommeren av.

Sanne, som fyller 19 Är 1. april, startet sin hÄndballkarriere i Notodden. Da var hun 6 Är, og i tillegg til hÄndball, spilte hun fotball og drev med andre aktiviteter. Etterhvert ble det bare hÄndball, og den venstrehendte bakspilleren, som ogsÄ har vÊrt innom Skiens-laget Gjerpen, flyttet til TÞnsberg som 16-Äring for Ä satse for fullt da hun skulle begynne pÄ videregÄende. Hun fikk sin A-lagsdebut for Flint TÞnsberg i 2019/20-sesongen, og var med og rykke opp til REMA 1000-ligaen. Sammen med Fanny, Maria, Henriette, Avril og Rikke Midtfjeld (Tertnes-spiller fra sommeren), utgjÞr Sanne stammen i LK02/03-landslaget, og fikk sin landslagsdebut allerede i 2018.

NÄr sÄ Sanne blir ferdig med videregÄende skole i TÞnsberg om noen mÄneder, er hun klar for et nytt kapittel og for Ä ta nye steg, og det har Sanne tro pÄ at hun kan gjÞre med Tertnes:

– Jeg gleder meg veldig til Ă„ bli en del av Tertnes!

– Jeg valgte Tertnes fordi jeg synes de har mye spennende pĂ„ gang. Jeg vet at jeg fĂ„r trenere som kan hjelpe meg til Ă„ utvikle meg som hĂ„ndballspiller, og jeg vet at de har en veldig god spillergruppe! Mine forventninger til de kommende sesongene i Tertnes er at jeg fĂ„r utvikle meg pĂ„ styrker og svakheter, og at jeg kan bidra i spillergruppen, bĂ„de pĂ„ banen og sosialt.

– Hvor godt kjenner du til Bergen?

– Jeg kan ikke si at jeg kjenner Bergen veldig godt. Stort sett har jeg bare vĂŠrt der ifm. kamper, og da er det ikke mye en fĂ„r sett. I tillegg var jeg der pĂ„ ferie en gang for noen Ă„r siden. Men jeg gleder meg utrolig mye til Ă„ bli kjent med bĂ„de Bergen og klubben.

– Du er russ til vĂ„ren; hva er planene videre nĂ„r du nĂ„ flytter til Bergen?

– Aller fĂžrst tenker jeg Ă„ ta et friĂ„r, og jobbe litt ved siden av hĂ„ndballen. Senere Ăžnsker jeg Ă„ starte pĂ„ utdanning innen kropp og helse.

Trener Tore Johannessen er veldig fornÞyd med Ä fÄ Sanne til Tertnes, og han sier fÞlgende om den hÞyre bakspilleren:

– Sanne er en fysisk sterk spiller med et tungt distanseskudd. I tillegg er hun en god duellspiller. De siste mĂ„nedene har hun fĂ„tt mye tillit i Flint, noe som har gitt resultater. Hun har prestert pĂ„ jevnt godt nivĂ„ og vĂŠrt en av lagets viktigste spillere. Det blir spennende Ă„ fĂžlge Sanne videre, og vi ser frem til Ă„ bidra til hennes utvikling.

Men fĂžrst skal Sanne bidra for sin nĂ„vĂŠrende klubb Flint TĂžnsberg ut sesongen, fĂžr hun endelig blir inkludert blant Tertnesjentene til sommeren. Vi gleder oss til at hun er pĂ„ plass, og til Ă„ Ăžnske henne velkommen til Tertnesfamilien!💙