S√• er det klart at enda en juniorlandslagsspiller kommer til Bergen neste sesong! Sanne L√łkka Hagen, som i dag spiller i Flint T√łnsberg, har signert kontrakt med Tertnes fra sommeren av.

Sanne, som fyller 19 √•r 1. april, startet sin h√•ndballkarriere i Notodden. Da var hun 6 √•r, og i tillegg til h√•ndball, spilte hun fotball og drev med andre aktiviteter. Etterhvert ble det bare h√•ndball, og den venstrehendte bakspilleren, som ogs√• har v√¶rt innom Skiens-laget Gjerpen, flyttet til T√łnsberg som 16-√•ring for √• satse for fullt da hun skulle begynne p√• videreg√•ende. Hun fikk sin A-lagsdebut for Flint T√łnsberg i 2019/20-sesongen, og var med og rykke opp til REMA 1000-ligaen. Sammen med Fanny, Maria, Henriette, Avril og Rikke Midtfjeld (Tertnes-spiller fra sommeren), utgj√łr Sanne stammen i LK02/03-landslaget, og fikk sin landslagsdebut allerede i 2018.

N√•r s√• Sanne blir ferdig med videreg√•ende skole i T√łnsberg om noen m√•neder, er hun klar for et nytt kapittel og for √• ta nye steg, og det har Sanne tro p√• at hun kan gj√łre med Tertnes:

РJeg gleder meg veldig til å bli en del av Tertnes!

‚Äď Jeg valgte Tertnes fordi jeg synes de har mye spennende p√• gang. Jeg vet at jeg f√•r trenere som kan hjelpe meg til √• utvikle meg som h√•ndballspiller, og jeg vet at de har en veldig god spillergruppe! Mine forventninger til de kommende sesongene i Tertnes er at jeg f√•r utvikle meg p√• styrker og svakheter, og at jeg kan bidra i spillergruppen, b√•de p√• banen og sosialt.

‚Äď Hvor godt kjenner du til Bergen?

‚Äď Jeg kan ikke si at jeg kjenner Bergen veldig godt. Stort sett har jeg bare v√¶rt der ifm. kamper, og da er det ikke mye en f√•r sett. I tillegg var jeg der p√• ferie en gang for noen √•r siden. Men jeg gleder meg utrolig mye til √• bli kjent med b√•de Bergen og klubben.

‚Äď Du er russ til v√•ren; hva er planene videre n√•r du n√• flytter til Bergen?

‚Äď Aller f√łrst tenker jeg √• ta et fri√•r, og jobbe litt ved siden av h√•ndballen. Senere √łnsker jeg √• starte p√• utdanning innen kropp og helse.

Trener Tore Johannessen er veldig forn√łyd med √• f√• Sanne til Tertnes, og han sier f√łlgende om den h√łyre bakspilleren:

‚Äď Sanne er en fysisk sterk spiller med et tungt distanseskudd. I tillegg er hun en god duellspiller. De siste m√•nedene har hun f√•tt mye tillit i Flint, noe som har gitt resultater. Hun har prestert p√• jevnt godt niv√• og v√¶rt en av lagets viktigste spillere.¬†Det blir spennende √• f√łlge Sanne videre, og vi ser frem til √• bidra til hennes utvikling.

Men f√łrst skal Sanne bidra for sin n√•v√¶rende klubb Flint T√łnsberg ut sesongen, f√łr hun endelig blir inkludert blant Tertnesjentene til sommeren. Vi gleder oss til at hun er p√• plass, og til √• √łnske henne velkommen til Tertnesfamilien!ūüíô