Vil lage ny håndballfest – Tertnes

Vil lage ny håndballfest

Nesten 1 200 personer var innenfor dørene i Åsane Arena da Tertnesjentene spilte mot Fana 10. mars. Onsdag 30. mars er Vipers motstander for Tertnes, og det legges til rette for ny håndballfest når Norges, og et av verdens, beste lag kommer på besøk. Vi tror at dette er en kamp mange håndballinteresserte i Bergen vil ha med seg, og at det er mulig å overgå tilskuertallet fra Fana-kampen!

Selv om Nora Mørk og Katrine Lunde, sammen med de andre landslagsstjernene, besøkte Åsane Arena i november (ifm. Intersport Cup), har de ennå ikke spilt her med Vipers. Økende smittetrykk og restriksjonene på den tiden, begrenset all kontakt med publikum, slik at spillerne ikke kunne skrive autografer og stille opp på bilder. Men til kampen 30. mars lager vi fanzone, der både Vipers- og Tertnes-spillerne stiller opp til autografskriving og fotografering etter kamp.

Billettsalget er nå startet. For å tilrettelegge for flest mulig, tilbyr vi lagsbilletter til minipris med følgende betingelser:

  • Pris kr 25 for spillere/trenere/lagledere ved samlet bestilling pr lag
  • Vippse beløpet til 724226 Tertnes Håndball Elite
  • Send samtidig mail med informasjon om lag og antall til marit@tertnes.no, med referanse til beløp innbetalt
  • Billetter mailes til oppgitt kontaktperson
  • Billetter til øvrige familiemedlemmer kjøpes gjennom Tertnes Håndball-appen eller https://tertnes.woow.no/#!/match/buy/512