Andre bortekamp på fire dager – Tertnes

Andre bortekamp på fire dager

I innspurten av årets sesong er det to lag som kjemper om bronsemedaljene i REMA 1000-ligaen, nemlig Sola og Molde. I løpet av fire dager har Tertnesjentene bortekamper mot begge lag, og mot Sola sist søndag endte det med uavgjort, 20-20.

Nå er det Molde som står for tur, og selv om Molde og Tertnes kjemper i hver sin ende av tabellen, tror vi ikke at laget fra rosenes by tar lett på oppgaven av den grunn.

Vi er derfor innstilt på en tøff kamp, men jentene har hatt gode kampopplevelser de siste ukene, med fem poeng på de tre siste kampene. Dette gir tro på egne ferdigheter og på at en kan spille jevnt med de beste lagene. Laget reiser derfor til Molde med en klar målsetting om å kjempe om nye poeng.

Vi minner forøvrig om at Tertnes slo Molde 30-24 da lagene møttes i Åsane Arena tidlig i januar. Riktignok manglet Molde viktige spillere i denne kampen, men det var likevel en svært god prestasjon av Tertnesjentene.

Martine om kampen mot Molde:

Kampen spilles i Molde Arena onsdag kl. 18:30, og kan ses på BA/Direktesport med sendestart kl. 18:20.

Les Topphåndballs intervju med Molde-profil Sherin Obaidli