Tap tross god prestasjon – Tertnes

Tap tross god prestasjon

Tertnes fikk en god start på kampen mot Molde. Men en dårlig periode de siste minuttene av 1. omgang, ble avgjørende for kamputviklingen.

Det ble en jevnspilt 1. omgang, og hadde Tertnes fått uttelling på gjentatte stangskudd i starten, kunne en fort fått en luke på Molde allerede i de første 5-10 minuttene av kampen. Istedet vekslet lagene på å lede, men da det virket som at Tertnes tok grep om kampen og ledet 11-9, tok Molde-trener Tor Odvar Moen timeout som han fikk umiddelbar respons på, både i angreps- og forsvarsspillet. Det ble fire Molde-scoringer i denne perioden, før Tertnesjentene klarte å redusere. Molde beholdt initiativet i omgangen, og til pause sto det 16-13 til hjemmelaget.

I andre omgang kjemper Tertnes for å tette luken, noe en nesten klarer ved å komme ett mål bak ved flere anledninger. Men istedetfor utligning på gode Tertnes-sjanser, er det Molde som igjen drar i fra. I påfølgende periode blir det for mange bom og tekniske feil, og dette blir en hardt straffet for. Når så stillingen er 31-25 til Molde 4 minutter før slutt, er kampen i realiteten avgjort. Dog lykkes Tertnesjentene godt med utgruppert forsvar de siste minuttene, slik at Molde-spillet brytes opp gang på gang. Men en kommer ikke nærmere enn 2 mål, og kampen ender med 32-30 til hjemmelaget.

Dette sier Tore Johannessen om kampen:

– Vi får en god kamprytme fra start, men en dårlig periode midtveis i 1. omgang fører oss 2-3 mål bak, slik at vi sliter resten av kampen med å tette luken. Men vi har mye bra angrepsspill i 2. omgang, selv om det blir litt feil og bom i avgjørende perioder.

Det hører med til historien at Tertnesjentene nok en gang var rammet av sykdom og skader, slik at det kun var 10 spillere tilgjengelige for kampen. Det blir heller ikke enklere at Martine får en stygg overtråkk midtveis i omgangen, og vi står igjen med to innbyttere resten av kampen.

Nå får jentene en etterlengtet frihelg, før vi mobiliserer til ny håndballfest i Åsane Arena når Vipers kommer på besøk onsdag 30. mars. Kampstart er kl. 18:30, og billettsalget er godt i gang. Sjekk tilbud om lagsbilletter for alle klubber i regionen: