Håndballfest for 1 203 – Tertnes

Håndballfest for 1 203

I en kamp der vi kun scorer 6 mål på én omgang og til slutt taper med 15, foretrekker vi å fokusere på publikumsrekord for Tertnes i Åsane Arena, og det at vi laget et flott arrangement for 1 203 tilskuere.

For med store heiagjenger og mange aldersbestemte lag, ble vårt første forsøk med dancecam suksess fra første stund. I tillegg ble det fanzone etter kampslutt, og det var mange lykkelige jenter som gikk ut av hallen etter å ha fått autografen og selfie med Nora Mørk. For ingen tvil om at Nora er en superstjerne for veldig mange, men kjekt var det å se at også Tertnesjentene var attraktive autografobjekter.

At kampen ikke ble så spennende som bortekampen i Kristiansand i januar, var nok litt skuffende, men vi må huske at vi møter et av verdens beste klubblag, og når Vipers-spillerne er motiverte og på hugget, er de ikke enkle å spille mot.

Men gøy var det at vi hadde en debutant på banen i denne kampen. Kadija Mårdalen som vanligvis vokter buret for Åsanes 2. divisjonslag, var med i troppen. Hun fikk prøve seg de siste minuttene av kampen, og hadde en flott redning på kontring fra Ana Debelic. Eva Erdal Moen ble toppscorer for Tertnesjentene, og hun ble også kåret til vår beste spiller.

KAMPFAKTA

Tertnes-Vipers 18-33 (6-17)

REMA 1000-ligaen kvinner. Åsane Arena.

Tertnes: Josefine Lien, Kadija Mårdalen – Marie Blænes Liljegren, Marthe Hatløy Walde, Henrikke Kjølholdt 3, Avril Mikkelsen Frei, Madeleine Hilby 2, Karoline Fantoft, Thea Skarstein-Storeng 1, Emma Holtet 2, Eva Erdal Moen 7, Hermine Motzfeldt Auberg 2, Rikke Larsen Øyerhamn, Henriette Espetvedt Eggen 1, Maria Bergslien Gald

Toppscorer Vipers Mina Hesselberg 5.

Utvisninger: Tertnes 3×2 min., Vipers 1×2 min.