Rikke på A-landslagssamling – Tertnes

Rikke på A-landslagssamling

Vi gratulerer Rikke Larsen Øyerhamn med sitt første uttak til A-landslagssamling! Rikke har spilt med flagget på brystet siden 2017, og har gått gradene fra ungdomslandslag, juniorlandslag og rekruttjentene. Nå får hun altså muligheten sammen med A-landslaget, noe vi i Tertnes er veldig stolte over.

A-landslaget skal samles i Oslo den første uken etter påske, der det blir trening, samt to kamper mot Nord-Makedonia.

Dette er såkalt internasjonal uke, og flere av landslagene skal ha samling. Dermed er det flere av våre spillere som skal i aksjon. Både Emma Holtet og Henrikke Kjølholdt er uttatt til rekruttsamling i Oslo (Eli Skogstrand som reserve), og jentene fra samarbeidsklubbene våre, Avril Frei (Åsane) og Henriette Eggen (Fyllingen) er uttatt på juniorlandslagssamling (Maria Gald reserve). Sammen med trener Tore Johannessen drar Avril og Henriette til Ungarn 19.-24. april. Der blir det gjensyn med blant andre Sanne Løkka Hagen fra Flint som har signert for Tertnes fra neste sesong.

Vi gratulerer alle jentene med uttaket, og ønsker de lykke til på samling! 💙💙💙💙💙