Storhamar i Åsane Arena for første gang – Tertnes

Storhamar i Åsane Arena for første gang

Sist uke var Vipers på sitt første besøk i Åsane Arena, med 1203 tilskuere på tribunen. Det er allerede klart at Vipers blir seriemester i årets REMA 1000-liga, og på onsdag kommer Storhamar, laget som vi tror vinner sølvmedaljen, til Åsane Arena for første gang.

Kampen mot Storhamar skulle opprinnelig vært spilt i februar, men pga. covid-smitte hos hamarsingene, måtte kampen utsettes. Nå er det endelig klart for oppgjøret, i det som blir Tertnesjentenes siste ordinære hjemmekamp i REMA 1000-ligaen denne sesongen (før sannsynlige playoff-kamper).

I den forbindelse gjentar vi årets publikumssuksess for aldersbestemte lag i regionen, nemlig lagsbilletter til kr 25. I tillegg har vi en ordentlig godbit på onsdag:

ALLE barn får hver sitt popcornbeger og hver sin bamsedrikk gitt av Saft Suse!

Vi håper derfor at du tar med deg ditt lag til kampen; lagsbillettene får du på følgende måte:

  • Vippse samlet beløp pr lag til 724226 Tertnes Håndball Elite (ant. pers.*25 kr for spillere/trenere/lagledere) 
  • Bekreft samtidig bestillingen til marit@tertnes.no, og vis til vipps-innbetaling
  • Oppgi kontaktperson som skal motta billettene (inkl. mailadresse)

Det blir selvsagt DANCECAM, og etter kampslutt kommer Tertnesjentene i fanzone for autografer og selfies.

Foreldre/familie kjøper ordinære billetter, men om ønskelig kan de bestilles og betales sammen med lagsbillettene (antall lagsbilletter og antall ordinære billetter må spesifiseres i mail). Fordelen med dette er at en sikrer at foreldrene får billetter sammen med laget (vi har nummererte seter). Øvrige ordinære billetter bestilles via appen vår, Tertnes Håndball, eller evt. her. Ordinære billettpriser er:

  • Voksen kr 150
  • Student kr 75
  • Barn kr 50 (under 16 år)

Forøvrig minner vi om at de som hadde kjøpt billetter til oppgjøret på opprinnelig kampdato, vil ha sine billetter tilgjengelige i appen under MINE KJØP.