Sesongens siste seriekamp – Tertnes

Sesongens siste seriekamp

Søndag 10. april er siste ordinære serierunde for årets REMA 1000-liga for kvinner, og alle kampene starter kl. 15:00.

Tertnesjentene tar turen til Oslo, og møter Oppsal i Oppsal Arena. Oppsal er allerede klar for nedrykk til 1. divisjon, mens Tertnes, uavhengig av resultatet i søndagens kamp, vil havne på 11. plass. Det betyr at Tertnes er ett av de tre lagene som skal spille playoff for å beholde plassen i REMA 1000-ligaen. Playoff-kampene starter i slutten av april, etter påske og landslagssamlinger.

Med et kamputfall uten betydning, blir kampen mot Oppsal først og fremst en mulighet til å kunne spille med lave skuldre og få en god kampopplevelse, innen de viktige playoff-kampene starter om noen uker. Dessuten gir det Tertnes en anledning til å revansjere ettmålstapet mot Oppsal i Åsane Arena i oktober.

Kampen kan følges på BA/Direktesport, med sendestart kl. 14:50.