Tap i siste seriekamp – Tertnes

Tap i siste seriekamp

Utfallet i søndagens bortekamp mot Oppsal ville ikke ha betydning for tabellplassering for noen av lagene, og for Oppsal var kampen et farvel med REMA 1000-ligaen for denne gang.

Men kanskje nettopp dette bidro til at Oppsal var ekstra motivert foran kampen. For det var definitivt hjemmelaget som fikk den beste starten.

Oppsal setter fire baller i mål før Eva Erdal Moen scorer vårt første, og da er det allerede spilt 6 1/2 minutter. Oppsal beholder overtaket, og på stillingen 7-1 til hjemmelaget noen minutter etterpå, tar Tore Johannessen kampens første timeout.

Men når Eva samtidig blir skadet og ikke kommer på banen resten av kampen, og vi fra før stiller med redusert tropp pga. sykdom og skade, sliter vi med å ta igjen forspranget til Oppsal. Gjennom 1. omgang leder Oppsal med 4-5 mål, og selv om vi kommer litt nærmere mot slutten av omgangen, er stillingen 17-14 til hjemmelaget ved pause.

Mye tyder på at Oppsal hadde bestemt seg for å gå ned med flagget til topps og Oslojentene er også det beste laget i 2. omgang. Dermed ender det med tap 34-32 i siste seriekamp for Tertnes, og vi blir stående med 19 poeng på 11. plass. Henrikke Kjølholdt og Madeleine Hilby blir våre toppscorere med 6 mål hver.

Med resultatene i dagens kamper, er det klart at Tertnes vil møte Larvik og Aker i playoff-kamper. Vi vil komme med mer informasjon om spilledatoer o.l. når disse er berammet (mandag eller tirsdag). Når det gjelder direkte nedrykk til 1. divisjon, er det avgjort at det blir Flint Tønsberg og Follo, i tillegg til Oppsal.

Pga. tekniske problemer i Oppsal Arena, ble kampen vår mot Oppsal dessverre ikke sendt direkte, men den vil bli gjort tilgjengelig i opptak.

Oppsal – Tertnes 34–32 (17–14)