NM-finaler med ansiktsløft – Tertnes

NM-finaler med ansiktsløft

I mange år har det vært tradisjon at NM-finalene for senior og junior har vært gjennomført i Oslo Spektrum i romjulen. Imidlertid har det en stund vært jobbet med å utvikle et nytt konsept for NM-finalene, og nå er det klart:

Norges Håndballforbund, Norsk Topphåndball og ØIF Arendal har inngått en avtale som gjør at NM de tre neste sesongene vil bli avgjort med et Final8-spill i Arendal.

Dermed er cupfinale-dagen i romjulen (enn så lenge) historie. Fra 2022/2023-sesongen endres konseptet, og Final8 vil bli arrangert over en langhelg i månedsskiftet februar/mars neste år. Dette er kampene som skal spilles:

  • Semifinaler, bronsefinale og finale for kvinner
  • Semifinaler, bronsefinale og finale for menn
  • Finaler for menn junior og kvinner junior

Denne sesongens cupfinaler skulle opprinnelig vært spilt i Oslo Spektrum 29. desember 2021. Men pga. pandemien og det økende smittetrykket i desember, ble kampene utsatt. Nå er cupfinalene berammet til 14. mai i Jordal Amfi i Oslo, der blant annet Tertnes møter Aker i juniorfinalen.