To skudd – to mål – Tertnes

To skudd – to mål

To mål på to skudd, bedre kan det ikke gjøres!

Det var resultatet av Rikke Øyerhamns A-landslagsdebut mot Nord-Makedonia i Skopje torsdag kveld, en kamp Norge vant 24-18, etter 2-målsledelse (14-12) til pause.

I fravær av mer etablerte landslagsspillere, var det gøy å se at Thorir Hergeirsson lot flere debutanter få muligheten til å vise seg frem. Rikke grep denne muligheten, og nå heier vi videre på Rikke i ny kamp mot samme motstander søndag ettermiddag. Vi gratulerer med flott debut, og håper hun tar med seg godfølelsen inn i de siste, og veldig viktige, kampene for Tertnes de neste ukene.

Forøvrig er det også verdt å nevne at Marie Davidsen sto en veldig god kamp i mål for Norge.

Du kan lese mer om kampen på handball.no, samt eurohandball.com.

Forøvrig spilte også det norske juniorlandslaget kamp i går, men det ble dessverre tap 22-30 mot Ungarn. Henriette Eggen scoret 4 mål, og i tillegg var Lina Waage Mossestad fra vår samarbeidsklubb Fyllingen, med. Juniorlandslaget spiller ny kamp mot Ungarn fredag kl. 17:00 (se kampen her).