Forspranget utlignet – Tertnes

Forspranget utlignet

Etter tre kamper i playoff, der alle tre lag har møtt hverandre én gang, har alle tre poeng hver. Dermed er forspranget Larvik (2 poeng) og Aker (1 poeng) hadde på Tertnes før playoff’en startet, utlignet, og alle tre lag står likt foran de tre siste kampene.

Så langt har alle oppgjørene vært jevnspilte, og alt tyder på at de tre resterende kampene ikke blir noe mindre spennende.

Oppsummering så langt:

28. april – Tertnes-Larvik 23-23

Dette ble en tett og jevn kamp fra start til slutt. Ingen av lagene klarte å få mer enn to måls ledelse (med unntak av starten, da Larvik ledet 3-0), og til pause var stillingen 12-11 til Tertnes. Kamputviklingen i 2. omgang var ikke ulik den vi fikk i 1. omgang, men da Larvik gikk opp i 22-20 ledelse mindre enn 5 minutter før full tid, fryktet vi at løpet var kjørt. Men Tertnesjentene kom tilbake, og da Henriette scoret Tertnes-mål nr 23 og vi ledet 13 sekunder før slutt, øynet vi håp om seier. Dessverre når Larvik å kjempe seg til straffe, og utligner sånn at det ender uavgjort 23-23.

1. mai – Larvik-Aker 21-22

Nok en jevnspilt kamp. Bortelaget Aker er foran med ett mål til pause, og etter hvilen bruker Oslo-laget 10 minutter på å øke ledelsen med ytterligere 4 mål, til 16-11. Kampen synes kjørt for hjemmelaget, men i den neste 10 minutters-perioden snur Larvik kampen på imponerende vis og går opp i 18-16 ledelse. Men Aker våkner i tide, og selv om det bølger frem og tilbake de siste minuttene, er det til slutt Aker som trekker det lengste strået og vinner 22-21.

4. mai Aker-Tertnes 26-28

Den siste kampen så langt er borteoppgjøret mot Aker. Spillemessig opplever vi at vi har et lite overtak. Vi spiller oss til mange gode sjanser, men dessverre blir det en god del bomskudd (blant annet to straffebom), som bidrar til at Aker klarer å holde følge. Riktignok får vi en liten luke på 2 mål like før pause, men Aker reduserer, og så utligner, raskt, slik lagene går til pause på 12-12. Etter hvilen er det fortsatt jevnt, men etter ca. 6 minutters spill lykkes Tertnesjentene å ta bedre grep om kampen og kommer foran med et par mål. Denne ledelsen holder de på, og øker til 6 mål foran med 10 minutter igjen å spille. Selv om Aker jobber hardt for å ta igjen forspranget, kommer de aldri nærmere enn 2 mål, og Tertnesjentene kan til slutt juble for seier 28-26.

De tre siste kampene spilles som følger:

• Søndag 8. mai kl. 16:00 Larvik-Tertnes (Jotron Arena)
  • Onsdag 11. mai kl. 19:30 Aker-Larvik (Ullern Flerbrukshall
  • Mandag 16. mai kl. 17:00 Tertnes-Aker (Åsane Arena)

Om resultatet er gitt innen siste kamp (Tertnes-Aker), vil denne kampen ikke bli spilt.

Neste kamp for Tertnes er søndagens bortekamp mot Larvik; denne kampen kan du se på BA/DIrektesport her.

Vi gleder oss og er spente foran de siste kampene, og krysser fingrene for at dette skal gå Tertnesjentenes vei!💙