Samarbeid med suksess – Tertnes

Samarbeid med suksess

Det kan være lett å tro at å sette sammen de beste spillerne fra flere klubber, umiddelbart må være en suksessoppskrift. Imidlertid er ikke dette en selvfølge, men for årets utgave av NM J20-laget til Tertnes, med spillere fra Tertnes, Fyllingen og Åsane, har dette så langt lyktes godt.

Normalt er det ikke mye tid og anledning til å få samspilt et juniorlag som kun deltar i NM, men at flertallet av jentene har fått være i treningsgruppen til Tertnesjentene, samt fått spilletid med Tertnes i REMA 1000-ligaen, har garantert påvirket positivt og bidratt til at jentene kjenner hverandre bedre, både på og utenfor banen.

Så får vi se om dette er tilstrekkelig til å slå et solid Aker-lag. Også laget fra Oslo vestkant har flere spillere som har spilt REMA 1000-ligaen denne sesongen. Men vi har tro på at våre jenter har gode muligheter til å sikre seg gullmedaljene. Laget blir ledet av Tertnes-trener Tore Johannessen og Fyllingen-trener Marius Beck. Forøvrig har også hjelpetrenere på Tertnes og Fyllingens trenerteam, hhv. Jarle Alvær og Erik Nydegger, samt Åsanes trenerteam, Bjørn Risti og Geir Krogvik, bidratt til samarbeidet.

Laget vårt består av følgende spillere: