SUPPORTERVEGGEN fornyes – Tertnes

SUPPORTERVEGGEN fornyes

Sesongen 2021/22 er over, og det er på tide å fornye SUPPORTERVEGGEN vår!

Den dekorative SUPPORTERVEGGEN er å se i vrimleområdet i 2. etasje i Åsane Arena, og ifm. ny sesong skal veggen fornyes. Vi håper selvsagt alle som var med sist, ønsker å være med på nytt, i tillegg gir vi muligheten til at enda flere kan få vise at de støtter Tertnesjentene!

Og prisen? Sannsynligvis er dette ett av få produkter som ikke er rammet av prisstigning!😉 For fortsatt koster det kr 300, og da får du navnet ditt (eller evt. annet ønsket navn) på eget felt på veggen gjennom hele sesongen 2022/23.

Beløpet kan gjøres innbetales på følgende tre måter:

  • VIPPS til 131626
  • I butikken i appen vår, Tertnes Håndball
  • Til vår konto 3624 09 18158

Det er viktig at innbetaling merkes med navnet som skal stå på veggen. Du kan også sende mail om ønsket navn til marit@tertnes.no med referanse til fullført betaling. Det er mulig å kjøpe flere felt.

Til å produsere SUPPORTERVEGGEN får vi hjelp av Reklamehuset på Knarvik.

Vi ønsker oss en vegg med navnene til håndballglade supportere som støtter klubbens arbeid for å ta nye steg, og vi gleder oss til å se akkurat DITT NAVN på SUPPORTERVEGGEN til første hjemmekamp 7. september!