Velkommen til Lerøy Morgentreningsakademi – Tertnes

Velkommen til Lerøy Morgentreningsakademi

Toppidrettsmiljøene Tertnes, Fana og Bergen Håndball kjenner alle på ansvaret om økt rekruttering i vår region. Gjennom god dialog har vi sett på muligheten for å utvikle et tilbud om morgentrening. Det er viktig at vi deler kompetanse og samarbeider om å gjøre dette. 

Ved å bruke våre ressurser og kompetanse kan vi skape aktivitet for unge håndballspillere som forhåpentligvis er med på å inspirere og motivere spillere, lag og miljøer til å fortsette med idretten. Særlig er frafallsårene 13-15 år krevende for klubbene, og for denne aldersgruppen ønsker vi å skape et tilbud som gjør at ungdommene fortsetter.

Slik blir Lerøy Morgentreningsakademi

Det vil bli 10 økter på tirsdager fra september-desember. Det er plass til opptil 50 deltakere i hver hall, og tilbudet gjelder for gutter og jenter født i 2007 og 2008.

  • Trening fra 06:30-07:30
  • Frokostmuligheter frem til 08:30
  • Minst tre instruktører fra Tertnes, Fana og Bergen Håndball

Akademiet ville avholdes i to haller:

  • Fana Arena (Fana og Bergen stiller med instruktører)
  • Åsane Arena (Tertnes og Bergen stiller med instruktører)

Hvem passer Lerøy Morgentreningsakademi for?

Lerøy Morgentrening Akademi skal være et tilbud for alle gutte- og jentehåndballspillere født i 2007 og 2008, uansett ferdighetsnivå.

Det passer for de som har lyst til å teste ut toppidrettslivet, samtidig som det ikke skal hindre deltakerne i å være aktive i sine egne klubber med tanke på trening og kamp. Etter morgentrening vil det serveres frokost før deltakerne går på skolen. Lerøy Morgentreningsakademi er et tilbud som skal inspirere og motivere, samtidig som det skal tilrettelegger for nye vennskap. Det passer spesielt godt dersom en går med en liten drøm om å bli en profesjonell håndballspiller.

Hva koster Lerøy Morgentreningsakademi?

Både for Morgentreningsakademiet i Fana Arena og Åsane Arena vil prisen være kr 1800.

Påmelding er allerede åpen og du finner påmeldingskjema her