Sommeravslutning – Tertnes

Sommeravslutning

Tradisjonen tro, ble sesongavslutning og (snart) start på sommerferien markert med samling med spillere, trenere, dugnadsgjeng, styret og sponsorer.

Det ble en hyggelig kveld med nydelig mat servert av den flinke staben i Åsane Arenas kafé. Sesongen ble oppsummert i ord og bilder, avtroppende spillere ble takket av og det ble utdelt hederstegn fra Tertnes Idrettslag Allianse. Dessuten mintes vi to trofaste dugnadsmedarbeidere, Arnt Vikebø og Arvid Mehl, som dessverre gikk bort tidligere i år.

Det er spesielt viktig å hylle den flotte dugnadsgjengen på en kveld som dette. Innsatsen til disse lojale ildsjelene er uvurderlig, og vi er veldig takknemlige for at denne gjengen er en del av Tertnesfamilien. Vi ser frem til å samles igjen i august, og de første kampene vi skal arrangere i Åsane Arena kommende sesong, er vår egen Lerøy Elitecup 17.-19. august. Men aller først skal vi ha en etterlengtet sommerferie!

Spillerne som gir seg i Tertnes etter denne sesongen: Madeleine Hilby, RIkke Øyerhamn, Eli Smørgrav Skogstrand, Martine Knutsen, Thea Skarstein-Storeng, Karoline Fantoft, Josefine Intelhus.
Hederstegn fra Tertnes Idrettslag Allianse: Gull til Tore Johannessen og Fred Morten Solberg, og bronse til Vidar Trellevik.

Som nevnt er dugnadsgjengen i Tertnes viktig for klubben, og i 2022 mistet vi to av våre trofaste ildsjeler som har vært med i Tertnes siden slutten av 90-tallet. Det er ikke få timer de to har brukt på klubben. I tillegg til at de begge inntil for få år siden var sterkt delaktige med bl. a. rigging til kamparrangementene våre, førte Arvid tidligere lønn og regnskap, mens Arnt hadde ansvar for dugnadsgjengen og i tillegg hadde en periode i styret.

Vi minnes Arvid Mehl og Arnt Vikebø med takknemlighet for alt de har bidratt med for klubben, og våre tanker går til de nærmeste.