Takk og lykke til videre – Tertnes

Takk og lykke til videre

På full fart inn i en ny sesong med en ny spillergruppe, vil vi rette en stor takk og ønske lykke til videre til de spillerne som av ulike grunner ikke blir med videre med Tertnes kommende sesong:

Madeleine Hilby

Madeleine kom til Tertnes fra TIF Viking i 2013. Gjennom disse årene har hun tatt stadig nye steg, og hun utviklet seg til å bli en svært viktig spiller for Tertnes, og for spillerstilen som nå kjennetegner Tertnes. Hun har i flere sesonger vært høyt oppe på scoringsstatistikken, og i de siste årene har hun i tillegg hatt et betydelig antall assists. Madeleine har satt spor etter seg i Tertnes, og det føltes ikke tilfeldig at hun i sin siste kamp (tredje kvalifiseringskamp mot Gjerpen), noterte seg for ni scoringer med nr. 9 på ryggen i sin niende sesong for klubben. Selv om mulighetene har vært der tidligere, har ikke Madeleine hatt det travelt med å reise utenlands for å bli proffspiller. Men nå følte hun seg moden for å ta steget, og alle vi i Tertnes takker for sesongene i Tertnes-drakt, og vi ønsker Madde lykke til med nye opplevelser i tyske Thüringer.

Josefine Intelhus

Vi hadde store forventninger til Josefine da hun kom til oss fra Vipers for to år siden. Hennes unike distanseskudd og eksplosive spillestil skulle gi oss en ny dimensjon i spillet vårt. Josefine har vært mye skadeplaget i karrieren, og dessverre ble hun utsatt for en ny korsbåndskade bare noen måneder inn i sin første sesong i Tertnes. Det er trist, men fullt forståelig, at valget om å avslutte håndballkarrieren er tatt, og det er også trist at vi ikke får sett hvilket toppnivå hun kunne nådd. Men vi ønsker vi Josefine lykke til videre, og kanskje vil fysioterapistudiene føre henne tilbake til topphåndballen, dog i en annen rolle.

Martine Hellesø Knutsen

Martine var fortsatt Fyllingen-spiller da hun begynte å trene med Tertnes høsten 2020. Men Tertnes-debuten kom tidlig, og Martine fikk sin første scoring for Tertnes i europacup-kamp i Romania i november samme år. Martine har vært en veldig anvendelig spiller, noe som har vært spesielt viktig de to siste sesongene med mye skader i klubben. Hun har kvaliteter i alle posisjoner, både i forsvar og angrep, og er en god duellspiller som ennå ikke har fått ut sitt potensiale. Imidlertid ønsker Martine nå å fokusere på utdanning, og vi ønsker henne lykke til videre.

Eli Smørgrav Skogstrand

Eli ble hentet til Tertnes som målvakt fra 2. divisjonsklubben Sandefjord sommeren 2019. Hun tok REMA 1000-ligaen med storm, og ble da også fortjent kåret til Årets Nykommer i sin første sesong i ligaen. Eli har også gått gradene på aldersbestemte landslag, og har fått sin debut på rekruttlandslaget. Når Eli nå gir seg i Tertnes og flytter fra Bergen, er årsaken først og fremst et behov for å være nærmere familien i Sandefjord. Dette har vi selvsagt forståelse for, og vi ønsker Eli lykke til videre.

Thea Skarstein-Storeng

Thea er en av flere spillere som har kommet fra Fyllingen de siste årene, og hun var tidlig regnet som et stortalent på sin høyre bakspillerplass. Imidlertid har skader holdt henne tilbake, og etter at hun kom til Tertnes i 2019, har hun ikke hatt en eneste sesong uten skader. På tross av dette har hun tatt store steg som håndballspiller i løpet av disse årene. Men nå har Tassen bestemt seg for å satse på utdanning, og vi ønsker henne lykke til videre.

Rikke Larsen Øyerhamn

Rikke kom fra Åsane sommeren 2018. Selv om hun de første sesongene var regnet som en andrevalg på venstre kantspillerposisjon, tok hun godt vare på mulighetene hun fikk. Da Linn Gossé røk korsbåndet høsten 2020, falt det mye ansvar på Rikke. Hun har etter dette blitt betydelig tryggere i avslutningsteknikken og dessuten forbedret seg mye i forsvarsspillet. Den positive utviklingen har også bidratt til A-landslagsdebut. Nå har Rikke valgt nye utfordringer i Molde, og vi ønsker henne lykke til videre.

Karoline Fantoft

Bakspilleren med fortid i Bjarg, Gneist og Fana, kom til Tertnes januar 2018. Hun markerte seg fort som en solid forsvarsspiller, og med sin sterke fysikk har hun vært spesielt god i duellspillet. I tillegg har hun vært en av våre sikreste straffeskyttere. Karoline er student ved NHH, og når hun nå starter på masterstudiet fra høsten, har hun valgt å prioritere studier for fullt. Vi takker Karo for tiden i Tertnes, og vi ønsker henne lykke til videre.

Marie Liljegren

Med et helt nytt linjespillerteam på plass foran 2021-22 sesongen, sa Marie ja til å være med å bidra som en ekstraressurs for Tertnes sist sesong. Linjespilleren som var en viktig bidragsyter for klubben fra 2008-2015, gjorde dermed comeback etter 6 år borte fra topphåndballen. Med to små barn og full jobb som miljøterapeut i grunnskolen, var det nok ikke alltid like lett å kombinere dette med topphåndball, men vi takker Marie for at hun bidro så mye som hun hadde mulighet for, og vi ønsker henne lykke til videre.

TAKK TIL DERE ALLE FOR DERES BIDRAG FOR TERTNES – VI ØNSKER DERE LYKKE TIL VIDERE!

💙💙💙💙💙💙💙💙