Treningsuke i Danmark – Tertnes

Treningsuke i Danmark

Det er mindre enn en måned til seriestart, og vi er godt i gang med del 2 av sesongoppkjøringen.

Denne uken er Tertnesjentene samlet i Danmark, nærmere bestemt i Vrå i Vendsyssel nord på Jylland, der de bor og trener godt på Vendsyssel Idrætscenter. I tillegg skal det spilles to treningskamper mot dansk motstand, dvs. mot Randers på søndag og mot Silkeborg på tirsdag.

i tillegg til trening og kamper, er en uke som dette viktig for samholdet i spillergruppen, og en får mulighet til å bli integrere de nye spillerne og knytte bånd også utenfor banen. Foruten vår egen faste spillergruppe, er vi for anledningen også forsterket med Henriette Karlsen Risti fra Åsane Håndball og Ina Borlaug fra Tertnes Håndball.

Tirsdag settes kursen hjem igjen med danskebåten, og allerede neste helg er det nye treningskamper. Da blir det igjen Lerøy Elitecup, denne gangen med Fana og Byåsen som motstandere, og vi gleder oss til å invitere publikum til kamp i Åsane Arena igjen.