Velkommen til BoModul som ny sponsor – Tertnes

Velkommen til BoModul som ny sponsor

Det er med glede å kunne fortelle at BoModul AS er ny samarbeidspartner i sponsornettverket vårt.

BoModul AS ble etablert i 2020 og er et selskap som har spesialisert seg på modulbaserte bygg, personell- og mannskapsrigger, containerhus, småhus, anneks m.m. BoModul leverer er stort spekter av løsninger til både næringskunder og privatkunder med utgangspunkt i standard størrelser tilsvarende 20 og 40 fots containermål.

De ansatte hos BoModul AS har bred erfaring fra byggebransjen, containerbransjen, kran- og fraktbransjen, såvel som fra reiselivsbransjen. De har et bredt nettverk av gode partnere og kan prosjektere fra start til sluttleveransen, og det finnes løsninger både for både private, som f. eks. minihus i hagen, og for bedrifter som f. eks. har behov for å innkvartere 30 ansatte på en byggeplass.

BoModul som støttespiller for Tertnes Håndball Elite

Daglig leder Kenneth Aagesen forteller om samarbeidet med Tertnes:

Vi har valgt å være med som sponsor for Tertnes Håndball Elite. Vi gjør dette fordi Tertnes er en stolt klubb som driver godt, tar vare på spillerne og ikke minst produserer mange profiler. Det arbeidet som Tertnes gjør for å gi tilbud til ungdommen står det respekt av, og vi er stolte av å være med som sponsor for klubben.

BoModul har inngått en 3-årig sponsoravtale med Tertnes, og vi ser frem til et godt samarbeid i de kommende sesongene.