Følg Tertnes og alle de andre klubbene! Kjøp HÅNDBALLPAKKA! – Tertnes

Følg Tertnes og alle de andre klubbene! Kjøp HÅNDBALLPAKKA!

Ønsker du å se mye bra håndball? Kjøp HÅNDBALLPAKKA fra TV 2 Play nå!

Fra og med sesongen 2022/23 eier TV 2 rettighetene til alle kamper i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon. Utvalgte oppgjør vil bli vist på lineær-TV (primært TV 2 Sport 2), mens samtlige kamper kan sees på TV 2 Play. 

Få tilgang til alle kamper fra REMA 1000-ligaen, og i tillegg får du det beste av norsk underholdning, internasjonale serier og Disney+. Dette abonnementet kalles «Familie og Sport», og med HÅNDBALLPAKKA har abonnementet på TV2 Play nå blitt enda mer innholdsrik.

3 måneders abonnement til prisen av 1 – ingen avtaletid.
229 kroner totalt – du sparer 458 kroner.

KJØP ABONNEMENT HER!