10-målstap i serieåpningen – Tertnes

10-målstap i serieåpningen

På tross av en god start for Tertnesjentene, ble det tøft mot Sola i åpningskampen på bortebane.

Vi kommer bak med 6 mål til pause. Denne luken klarer vi aldri å tette, og Sola drar etterhvert i fra. Mye bra prestasjoner i perioder er ikke nok når vi gjør for mange enkle feil og slipper Sola for lett til, og vi taper til slutt 35-25. Henrikke blir kåret til vår beste spiller, og er også vår toppscorer med 5 mål, sammen med Birgitte som havner på samme antall.

Forøvrig er det veldig gledelig å ha både Birgitte og Linn tilbake på banen etter lange avbrekk, og de viser allerede i denne kampen at de vil bli viktige for Tertnes denne sesongen. Det skal også nevnes at Rikke Midtfjeld spilte sin første REMA 1000-ligakamp for Tertnes, og det ble én scoring på ett forsøk på den fotrappe høyrevingen.

Arkivfoto: John Vint

KAMPFAKTA

Sola – Tertnes 35-25 (19-13)

REMA 1000-ligaen kvinner, Åsenhallen

Tertnes: Synna Lien, Birgitte Karlsen Hagen (5), Marthe Hatløy Walde (1), Henrikke Hauge Kjølholdt (5), Emilie Fauske Helland, Linn Gossé (4), Emma Holtet (1), Eva Erdal Moen (3), Hermine Motzfeldt Auberg (3), Rikke Midtfjeld (1), Fanny Skindlo, Henriette Espetvedt Eggen (2), Maria Bergslien Gald, Josefine Gundersen Lien

Toppscorer Sola: Maja Magnussen og Kristina Sirum Novak (begge 7)