Birgitte og Emma i nytt kapteinsteam – Tertnes

Birgitte og Emma i nytt kapteinsteam

For sesongen 2022/23 er det Birgitte og Emma som utgjør vårt kapteinsteam.

Birgitte er blant spillerne som har lengst fartstid i klubben, og hun debuterte for Tertnes allerede i 2013. Emma er et ferskere fjes blant Tertnesjentene, og kom til Tertnes først i fjor. Men felles for de begge er at de er tydelige i sin kommunikasjon, de går foran i treningsarbeidet og ønsker å legge premissene for hvordan det skal være på trening og kamp.

Birgitte og Emma sier om den kommende sesongen:

– Vi ønsker, og har som mål, å fremstå bedre enn vi gjorde i forrige sesong. Ligaen er tøff og jevn, og for oss vil hver kamp bli tøff. Vi forventer at spillergruppen tar nye steg på trening, og gir alt både på gulvet og i gymmen. I år blir vi underdogs, men vi er forhåpentligvis bedre mentalt rustet etter forrige sesong, og er veldig klare for å stjele poeng, også når det ikke er ventet av oss.

– Kapteinsteamet har som mål om å bidra til at det blir trøkk på trening, og til å stå frem i kamp. Vi ønsker å opprettholde treningsgleden, selv etter tøffe resultater. Vi håper på mye publikum i Åsane Arena i år, og uansett hva stillingen er, skal vi aldri gi oss på banen!

Kom og se Birgitte, Emma og de andre Tertnesjentene i hjemmeåpning mot Byåsen onsdag kl. 18:30. Billetter kjøpes i appen vår, Tertnes Håndball, eller via denne lenken.