Hjemmeåpning med buekorps og fanzone – Tertnes

Hjemmeåpning med buekorps og fanzone

Onsdag er det endelig tid for hjemmekamp igjen i Åsane Arena når vi møter Byåsen i sesongens første hjemmeoppgjør i REMA 1000-ligaen.

For å markere første hjemmekamp på skikkelig vis, blir det, i samarbeid med kampsponsor Sparebanken Vest, fanzone med aktiviteter og buekorps utenfor inngangen fra ca. 1 time før kampstart. Det blir ansiktsmaling, samt konkurranser med premier fra Sparebanken Vest, og alle som møter opp kan få autografkort fra spillerne våre. Maskotene våre, Tertus og Tertine, er selvsagt tilstede, og de siste 20 minuttene før kampstart vil slagere fra Laksevåg Bueskyttere ta i mot publikum på ekte bergensk vis. Inne i hallen er det kiosk med salg av mat fra våre samarbeidspartnere (sushi fra Lerøy, hotdog fra H. Brakstad Eftf. og pizza fra Pizzabakeren), samt popcorn og drikke.

Etter kampslutt blir det fanzone innendørs, og en kan samle autografer fra spillerne på kortene en fikk utdelt før kamp.

Vi håper å se deg på kamp, men møt opp tidlig sånn at du får med deg fanzone før du går inn i arenaen! 😃

Billetter kjøper du i appen vår, gjerne på forhånd, eller på via denne lenken.