Dårlig start og utvisninger ødela for Tertnesjentene – Tertnes

Dårlig start og utvisninger ødela for Tertnesjentene

Etter å ha tapt mot medaljefavorittene Sola sist søndag, var Tertnesjentene klare for å kjempe om seier i sesongens første hjemmekamp i Åsane Arena.

Men da laget i blått havner bak allerede fra start, blir det vanskelig. Først etter 16 minutter spilt, etter at Byåsen går opp til 3-9, våkner Tertnesjentene. De bruker så resten av 1. omgangen til å prøve og ta igjen forspranget, men til pause er det fortsatt 2 mål opp til Byåsen (12-14).

Etter hvilen fortsetter kamputviklingen med at Byåsen er foran med ett til to mål det meste av tiden. Det vises tidvis bra spill av blåtrøyene, men jentene blir halsende etter for å utligne forspranget. Men med 7(!) utvisninger til Tertnes, blir det lange og mange undertallsperioder, så i stedet for utligning, beholder Byåsen ledelsen og roen, og øker i tillegg de siste minuttene slik at det ender til slutt med et skuffende 27-31 tap.

Josefine blir kåret til vår beste spiller, mens Eva blir toppscorer med 5 mål.

Tertnes–Byåsen 27–31 (12–14)