Reklamehuset med ny avtale med Tertnes – Tertnes

Reklamehuset med ny avtale med Tertnes

Reklamehuset kom inn som sponsor foran fjorårssesongen, og nå har profileringsleverandøren i Knarvik skrevet ny samarbeidsavtale med Tertnes.

Fra Reklamehuset ble stiftet i 1989, har produksjonen blitt utvidet fra skilt- og dekorprodukter til også å gjelde grafiske tjenester, trykk, tekstil- og profilartikler. Dette gjør at Reklamehuset i dag er en komplett leverandør av firmaprofil. Det produseres og leveres alt fra logodesign, trykksaker, skilting, bildekor og vindusfasader, messeutstyr og en egen avdeling med klær og profilartikler. Det meste av produksjonen foregår i egne produksjonslokaler i Knarvik, noe som sikrer høy kvalitet og rask levering. Reklamehuset har også et flott showroom der en kan se nærmere på noen av profilartiklene som tilbys.

Foran sesongstart i høst har Reklamehuset blant annet produsert skilt- og gulvreklame for Tertnes, samt autografkort som spillerne deler ut i fanzone etter kamp. I tillegg har vi nå fått på plass ny supportervegg. Den første supporterveggen kom opp i forkant av covid-sesongen 2020-21, og nå var det på tide å skifte den ut. Er du en av de 130 som har støttet Tertnes gjennom bidrag til supporterveggen denne sommeren, finner du nå navnet ditt på veggen som Trond Dalseide fra Reklamehuset monterte i Åsane Arena (vestibylen i 2. etasje) sist uke.

Vi er glade for å ha Reklamehuset med oss videre som samarbeidspartner, og vi kan varmt anbefale Reklamehuset for bedrifter og andre som har behov for profilering og hjelp til å bygge merkevare.