Møter et Molde-lag i medvind – Tertnes

Møter et Molde-lag i medvind

Når Tertnesjentene drar til Molde lørdag, er det for å møte et av de sterkeste lagene i REMA 1000-ligaen.

For etter flere sesonger med noe skuffende resultater for den hardtsatsende klubben på nordmørekysten, kan det se ut som at trener Tor Odvar Moen endelig har funnet den rette sammensetningen av spillere som for alvor skal være med å kjempe om en plass blant topp 3.

Molde ser ihvertfall sterkere ut enn på lenge, ikke minst fordi de nå har en langt større bredde i spillergruppen enn tidligere. Så langt har laget to overbevisende seire, dvs. 38-25 over Aker og spesielt imponerende 36-33 borte mot Storhamar. Foruten det faktum at de ennå ikke har tapt poeng, er det også verdt å legge merke til at laget scorer mange mål.

For Tertnes gjelder det å bli mer stabil i eget spill, og bli tryggere i de avgjørende fasene av kampen. I begge kampene så langt i høst (Sola borte og Byåsen hjemme), har Tertnesjentene hatt lange perioder med godt spill, og klarer vi å forlenge disse periodene, har vi tro på å kunne gi moldenserne kamp om poengene.

Forøvrig blir dette det første møtet med tidligere Tertnes-spiller Rikke Øyerhamn etter at hun flyttet til Molde foran inneværende sesong.

En annen tidligere Tertnes-spiller gjør forøvrig comeback i denne kampen. Pga. skader blant Tertnesjentene er Martine Knutsen hentet inn, og lørdag er hun med i kamptroppen mot Molde. Martine hadde opprinnelig lagt opp, men etter at hun valgte å signere for samarbeidsklubb Åsane, ble hun igjen aktuell for Tertnes. Dette er vi veldig glade for, og vi ser frem til å få Martine tilbake på banen.💙

Kampstart i Molde Arena er kl. 18:00, og kampen ses på TV 2 Play (sendestart kl. 17:50).