Endelig to poeng! – Tertnes

Endelig to poeng!

Det ble jevnspilt i hjemmekampen mot Larvik, og bortelaget var i ledelsen til det gjensto ti minutter. Men endelig var det Tertnesjentenes tur til å juble da sluttsignalet gikk!

Dette har vi ventet på i høst: To poeng og sesongens første seier. Så naturlig nok var det stor glede og lettelse i Tertnes-leiren da seieren mot Larvik var et faktum. Måten det skjer på, bekrefter at det bor veldig mye bra i laget, og at spillere og trenere har vært flinke til å holde fokus på hvordan de skal bygge videre på gode prestasjoner, også når det har endt med tap.

Linn Gossé var kampens gigant og ga seg ikke før hun hadde satt tolv baller i nettet bak sin tidligere lagvenninne, Eli Smørgrav Skogstrand, i Larvik-målet. Kampen viste for alvor at Linn er 100% tilbake etter korsbåndsskaden som satte henne ut av spill i over halvannet år, og hun ble fortjent kåret til kampens beste spiller.

KAMPFAKTA

Tertnes – Larvik 30-27 (12-14)

REMA 1000-ligaen. Åsane Arena. 698 tilskuere. Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang.

Tertnes: Synna Lien, Josefine Gundersen Lien – Linn Gossé 12 (5 str.), Emma Holtet 5, Henrikke Hauge Kjølholdt 3, Fanny Skindlo 3, Birgitte Karlsen Hagen 2, Martine Hellesø Knutsen 2, Hermine Motzfeldt Auberg 2, Marthe Hatløy Walde 1, Eva Erdal Moen, Maria Bergslien Gald, Rikke Midtfjeld.

Toppscorer Larvik: Amanda Kurtovic 10.

Utvisninger: Tertnes 2×2 min, Larvik 1×2 min.