Bortekamp mot Ravens – Tertnes

Bortekamp mot Ravens

Etter kampfri for Tertnesjentene sist helg, er det klart for bortekamp mot Romerike Ravens onsdag kveld.

For Ravens har sesongstarten gitt varierende resultater. De startet med en kruttsterk hjemmeseier mot Fana, der de vant med hele 10 mål, deretter ble det et nesten like stort tap mot Aker, før et nytt, men mer oppskriftsmessig, tap mot Vipers.

Mot Byåsen sist søndag var Ravens i føringen hele kampen, men etter en sterk sluttspurt fra trønderne, ga Ravens fra seg en 3-målsledelse 3 1/2 minutt før slutt, slik at det endte uavgjort 26-26.

Foran onsdagens møte mellom Tertnesjentene og Ravens, sier trener for hjemmelaget, Ane Mällberg, til Ravens’ hjemmeside at hun har latt seg imponere over Tertnes sin utvikling.

«– De kommer fra to veldig sterke seire i ligaen. Tertnes har et lag med mange spennende og gode spillere i alle posisjoner. For vår egen del er jeg fornøyd med utviklingen i forsvarsspillet vårt. Mot Byåsen var vi flere hakk opp, spesielt i 1. omgang. Vi er også gode når vi klarer å gjøre det vi har blitt enige om og følger felles plan.»

Vi tror at dette blir nok et spennende og jevnspilt oppgjør for Tertnes. For alle som følger klubben, og som befinner seg i Oslo-området på kampdag, håper vi dere finner veien til Skedsmohallen. Vi andre følger kampen på TV 2 Play kl. 18:30 (sendestart kl. 18:20), og har du fortsatt ikke tilgang, er det ennå mulighet for å skaffe seg det gjennom TV 2s Håndballpakka.