Skuffende bortetap – Tertnes

Skuffende bortetap

Etter to sterke Tertnes-seire på rad, ble det et skuffende tap mot Romerike Ravens onsdag kveld.

Det var Tertnesjentene som kom best i gang med to kjappe scoringer i løpet av de to første minuttene. Men mens Ravens raskt kom etter, utlignet og gikk opp i 4-2 ledelse, var det to stangskudd av Tertnes i de neste minuttene som skulle bli symptomatisk for uttellingen i denne kampen.

Kort oppsummert: Det ble for mye bom på klare sjanser og vi var for unøyaktige på enkle momenter i forsvarsspillet. Likevel hadde vi flere muligheter til å ta kontroll i kampen, men gir for lett overtaket til Ravens. Dermed taper vi 31-29, og må se Ravens gå forbi oss på tabellen.

Henrikke blir vår toppscorer med 7 mål, og hun blir også kåret til vår beste spiller.

Romerike Ravens – Tertnes 31-29 (15-13)

REMA 1000-ligaen. Skedsmohallen. 403 tilskuere. Dommere: Morten Isachsen og Ronny André Hell.

Målscorere Tertnes: Synna Lien, Josefine Gundersen Lien – Birgitte Karlsen Hagen 5 (1 str.), Martine Hellesø Knutsen, Marthe Walde 1, Henrikke Hauge Kjølholdt 7, Linn Gossé 3 (1 str.), Emma Holtet 4, Eva Erdal Moen 3, Hermine Motzfeldt Auberg 2, Rikke Midtfjeld, Fanny Skindlo 3, Maria Bergslien Gald 1.

Toppscorer Romerike Ravens: Maja Sofie Muri 6 (2 str.).

Utvisninger: Tertnes 3×2 min, Romerike Ravens 3×2 min.