Tre hjemmekamper kommende uke – Tertnes

Tre hjemmekamper kommende uke

I kommende uke skal Tertnesjentene spille tre hjemmekamper i Åsane Arena. Her er informasjon om tidspunkt, samt billettsalg til kampene:

  1. Mandag 17. oktober kl. 18:30 NM junior Tertnes-Sola
  2. Onsdag 19. oktober kl. 18:30 NM senior Tertnes-Fana
  3. Søndag 23. oktober kl. 15:00 REMA 1000-ligaen Tertnes-Volda

Ifm. NM junior-kampen gjelder følgende for billettsalget:

Kun billettsalg i døren, og ikke nummererte seter. Billettpriser kr 50 for voksen og gratis for barn under 16 år.

Alle som har forhåndskjøpt ordinær billett til kampen mot Fana 19. oktober gjennom appen vår, kommer gratis inn på NM-juniorkampen mot fremvisning av gyldig billett i appen.

Når det gjelder NM-kamp mot Fana onsdag, samt REMA 1000-ligakamp mot Volda søndag, gjelder følgende for billettsalget:

Billettsalg i appen eller tertnes.woow.no. I tillegg er det via NHF Region Vest sendt ut invitasjon til ale klubbene i regionen om klubbilletter til minipris kr 25 etter følgende regler:

  • Vippse samlet beløp pr lag til 724226 Tertnes Håndball Elite (ant. pers.*25 kr for spillere/trenere/lagledere). Foreldre/søsken/andre må kjøpe ordinære billetter, men for å sikre at de får sitte sammen med laget, kan billettene bestilles på samme måte, sammen med klubbillettene. 
  • Etter innbetaling bekreftes bestillingen til marit@tertnes.no (vis til vipps-innbetaling), oppgi klubb og alder, og spesifiser om det gjelder kampen mot Fana eller kampen mot Volda. Er det lagt til ordinære voksen- og/eller barnebilletter, spesifiseres også dette.
  • Oppgi navn og mailadresse til kontaktperson som skal motta billettene (spesifiser om du ønsker å få billettene tilsendt i Tertnes-appen).
  • Vi tildeler plasser etter tilgjengelighet; har en ønske om spesifikt felt eller område, må billetter kjøpes på vanlig måte i Tertnes Håndball appen eller via https://tertnes.woow.no/#!/match/buy/566/.
  • Vær oppmerksom på at tilbudet gjelder for lag til og med jenter og gutter 16 år.
  • Frist for bestilling innen dagen før kampdag.