Julegaveinnsamling – Tertnes

Julegaveinnsamling

Denne julen ønsker Tertnesjentene å bidra til vanskeligstilte familier som av ulike grunner trenger støtte og økonomisk hjelp. Vi har allerede startet vår OMVENDTE JULEKALENDER, som blant annet inkluderer at spillerne er med på frivillig arbeid til veldedige organisasjoner. I tillegg skal vi, i samarbeid med Familiestøtten, ha julegaveinnsamling.

Familiestøtten er en organisasjon med 80 frivillige i Bergen som stiller opp for familier som trenger litt ekstra hjelp for å få endene til å møtes, og til jul ønsker de å sørge for at det blir pakker under juletreet.

Les mer om Familiestøttens arbeid her!

Ifm. Tertnes-Storhamar onsdag 14. desember vil vi bistå Familiestøtten med å samle inn julegaver. Gavene vi samler inn vil bli fordelt av Familiestøtten til familier i Bergen, og vi håper at du vil være med og bidra til at det blir en STOR haug med gaver fra oss.

🔹 Hva slags gave er ønskelig?

En ny og ubrukt julegave, pris ca. kr 100-300. Gjerne morsomme leker til de mindre barna og gavekort til ungdom (helst ikke klær).

🔹 Hvordan skal gavene merkes?

Merk gaven med kjønn og ca. alder, f. eks. jente 10-12 år.

🔹 Hvor leveres gavene?

Ifm. Tertnes-Storhamar 14. desember vil det være juletre i vestibylen i Åsane Arena der du kan legge gaven. Frivillige fra Tertnes har tilsyn med gavene. I tillegg kan vi allerede fra mandag 5. desember ta i mot gaver i Åsane Arena – send sms til Marit for nærmere avtale (tlf. 41449034).

🔹 Hva gjøres med gavene som samles inn?

Eva og Avril fra spillergruppen i Tertnes vil overlevere gavene til Familiestøtten innen 16. desember.

Takk for at du bidrar! 💙