Endelig kamp igjen – Tertnes

Endelig kamp igjen

Etter pause i REMA 1000-ligaen siden 23. oktober, kan Tertnesjentene endelig gjøre seg klare for kamp igjen. I dag går turen til Oslo for sesongens første møte med Aker Topphåndball.

For Tertnes har første del av sesongen vært varierende. Det har vært gode prestasjoner og vi har sett stor fremgang i spillet fra sist sesong. Samtidig har poengfangsten vært dårligere enn vi håpet på. Men med kun syv spilte kamper er vi ikke en gang halvspilt i serien, og det er mange poeng å spille om.

Tore Johannessen sier før kampen mot Aker:

– Vi har trent godt i pausen. Skadesituasjonen er i bedring, og vi begynner å få spillere tilbake i trening og kamp. Vi ser derfor frem til å komme i gang igjen.

– Vi har hatt mange gode kamper hittil, men som dessverre har gitt for lite poeng. Det er derfor viktig at vi begynner å vinne flere av de jevne kampene. Imidlertid har vi tro på at det vil hjelpe nå som vi nærmer oss full tropp.

Dagens motstander Aker står foreløpig med samme antall poeng og samme antall spilte kamper som Tertnes. Det er derfor en viktig kamp med tanke på tabellsituasjonen pr. i dag.

Aker-Tertnes spilles i Oppsal Arena kl. 18:00, og kan du ikke se kampen i hallen, kan den følges på TV 2 Play med sendestart kl. 17:50.