Taper etter fryktelig start – Tertnes

Taper etter fryktelig start

Etter en 1. omgang der vi scoret kun 2 mål de første 19 minuttene, ble vi jagende etter resten av kampen.

Riktignok kom vi tilbake i siste del av 1. omgang, så selv om vi fortsatt bak med 4 mål til pause, var vi optimistiske foran 2. omgang. Men at vi sliter med å tette luken opp, skyldes først og fremst en rekke bomskudd. Vi har mer enn nok sjanser til å ta igjen og gå forbi Aker, men at Aker-keeper Maren Austmo Pedersen får en redningsprosent på 47, sier vel det meste.

Det ender til slutt med tap 25-20. Eva Erdal Moen blir toppscorer med 6 mål, og blir også kåret til vår beste spiller.

Gledelig i dag er det at Sanne Løkka Hagen endelig fikk sin debut for Tertnes etter overgangen fra Flint i sommer. I tillegg fikk Avril Frei sin første kamp for sesongen, mens Henriette Eggen også var tilbake etter nesten 3 mnd ute med skade. Vi håper og tror at deres inntreden vil ha positiv betydning så snart de er 100% restituert og får litt mer kamptid.

Aker Topphåndball-Tertnes 25-20 (13-9)

REMA 1000 ligaen. Oppsal Arena. Dommere: Andreas Daviknes Borge og Magnus Muri Nygren

Tertnes: Josefine Gundersen Lien, Synna Lien – Marthe Walde 1, Henrikke Hauge Kjølholdt, Avril Mikkelsen Frei 2, Linn Gossé, Sanne Løkka Hagen, Emma Holtet 4, Eva Erdal Moen 6, Hermine Motzfeldt Auberg 1, Fanny Skindlo 3, Rikke Midtfjeld 2, Maria Bergslien Gald 1, Henriette Espetvedt Eggen.