Anvendelig bakspiller til Tertnes – Tertnes

Anvendelig bakspiller til Tertnes

Med fortsatt skader i spillertroppen og en vanskelig tabellsituasjon, innså vi i Tertnes at vi måtte ta grep. Derfor er laget nå forsterket med den islandske landslagsspilleren Lovisa Thompson.

Med Lovisa får vi en ung og spennende bakspiller til Tertnes. Lovisa kommer fra Valur, som har vært den dominerende klubben på Island i en årrekke. I første omgang er det skrevet en utlånsavtale som betyr at Lovisa blir i Tertnes ut inneværende sesong.

Tore Johannessen er glad for ny-signeringen:

– Lovisa er en anvendelig bakspiller som behersker alle posisjoner. Hun spiller med stor intensitet, er tøff i gjennombruddssituasjoner og har et godt skudd. Hun kan også stå flere posisjoner i forsvar.

– Vi har vært på utkikk etter forsterkninger lenge, og følte at vi trengte noe nytt inn i den situasjonen vi er i nå. Vi håper og tror at Lovisa kan gi oss et løft, og vi er sikker på hun passer godt inn i vår spillestil, sier Tore.

Lovisa Thompson og Tore Johannessen (Foto: Skjalg Ekeland/BA)

Lovisa er 23 år og har internasjonal erfaring fra det islandske landslaget, samt europeiske turneringer med Valur. I 2018 var forøvrig Lovisa med på det europeiske håndballforbundets liste over de 20 mest spennende unge spillerne å følge med på i fremtiden.

Vi ønsker Lovisa hjertelig velkommen til Tertnes, og vi håper at hun vil trives både i klubben og i Bergen!

NB: Lovisa ønsker å jobbe ved siden av håndballspill. Hun har en bachelor i psykologi, samt erfaring fra arbeid med barn, noe hun kan tenke seg å fortsette med. Hun snakker godt dansk, i tillegg til engelsk. Har du tips om jobb til Lovisa, hører vi svært gjerne fra deg (kontakt Marit Brox tlf. 414 49 034).

Lovisa Thompson (foto: Skjalg Ekeland/BA)