Kjemper for poeng i årets siste seriekamp – Tertnes
Mot Storhamar 14. desember (foto: John Vint)

Kjemper for poeng i årets siste seriekamp

Det blir Tertnesjentenes siste seriekamp i 2022 når Fredrikstad venter i Kongstenhallen søndag ettermiddag.

En kikk på tabellen i REMA 1000-ligaen viser at det ikke har vært altfor mye å juble for så langt i høst. 4 poeng og sist på tabellen er ikke der vi vil være, og spesielt er vi misfornøyde med at vi ikke har prestert bedre mot lagene som ligger på de nærmeste plassene foran oss.

Men vi er fortsatt ikke halvspilt i sesongen, og selv om poenghøsten isolert sett ikke bekrefter fremgang, er vi selv overbevist om at vi har et sterkere lag i år, noe også gode prestasjoner mot de antatt bedre lagene har vist. Sist så vi dette mot Storhamar på onsdag, da vi ledet gjennom hele første omgang, og fortsatte det gode spillet etter hvilen. Selv om Storhamar overtok føringen halvveis i 2. omgang, var kampen på ingen måte avgjort, og med litt mer tur og færre tvilsomme dommeravgjørelser, kunne vi vært med og kjempet om seieren helt til siste slutt. I stedet endte det med tap 22-27.

Avril Mikkelsen Frei var god mot Storhamar sist onsdag (foto: John Vint)

Men selv om vi må legge nederlaget bak oss, ønsker vi likevel å ta med oss det positive fra kamper som dette. Klarer vi det mot Fredrikstad i morgen, har vi stor tro på et godt resultat på bortebane. Det er lite som skiller opp til 8.-9. plassen, og det vil bety mye å kunne sikre seg poeng i årets siste seriekamp.

Kampen starter kl. 16:00, og er du ikke i plankebyen, kan du se kampen på TV 2 Play.