Blir det ny NM-finale? – Tertnes

Blir det ny NM-finale?

Juniorjentene til Tertnes Håndball Elite jakter ny NM-pokal! Sammen med Åsane Håndball og Tertnes Håndball har samarbeidslaget ett hinder igjen før en evt. NM-finale, og onsdag er Larvik motstander i semifinalen.

Det er ingen tvil om at laget har ambisjoner om å nå finalen, men det er ingen lett motstander som kommer på besøk til Åsane Arena. Larviks juniorlag består blant annet av fire spillere som har mye spilletid på klubbens eliteserielag, i tillegg til spillere som har sentrale roller på Larvik Turns 1. divisjonslag. Så her må jentene våre spille opp mot sitt beste for å sikre seg billett til finalen.

Kampstart i Åsane Arena er onsdag kl. 17:15. En tidlig ettermiddag i hallen med andre ord, men i kiosken får du kjøpt pizza fra kampsponsor Pizzabakeren, så hopp over middagen hjemme og kom rett i hallen!

Om vi får oppleve nok en NM-finale for juniorjentene, avvikles den i Arendal lørdag 25. februar 2023, hvor den inngår i det nye Final8-konseptet til NHF. J 20-laget er det eneste laget fra Bergen som fortsatt kjemper om en plass i historiens første Final8, så kom i hallen og støtt jentene fra nordre bydel i semifinalen onsdag!

  • Billettpriser kr 100 for voksen og kr 25 for barn (6-17 år)
  • Betaling med vipps, bankterminal eller Izettle
  • Ikke billettsalg i appen, ikke forhåndssalg, ikke nummererte plasser